1 copac devine matur in 60 de ani!!

Posted on

La Crosul Padurii alergam sa strangem fonduri pentru Plantarile din Padurea Copiilor.
Cu fiecare Pas al Tau noi crestem paduri!!!
Pentru că anual se nasc aproximativ 50.000 de bebeluși în judetele de câmpie din sudul României, zona cea mai expusa în fata schimbărilor climatice (inundații, secetă, înzăpezire etc.) ne-am propus pentru inceput sa plantam 50.000 de  puieti.
Prin proiectul Padurea Copiilor ne propunem  să  plantăm un puiet pentru fiecare nou-născut, pentru că atunci când vor crește și copiii noștri vor avea nevoie de aer curat!
Pana in prezent am plantat peste 5000 de puieti in campania de primavara de plantari air in aceasta toamna urmeaza sa avem mai multe zile de plantari in locatia Padurea Copiilor.
Proiectul Padurea Copiilor face parte din proiectul “Adopat un Copac” in care s-au plantat pana acum peste 180.000 de puieti în 4 locații: în com. Vîlcelele și Dragoș Vodă din județul Călărași, com. Bragadiru, judeţul Ilfov şi Drăgăneşti-Vlaşca, judeţul Teleorman – unele din cele mai slab împădurite județe din țară, cu o rată de împădurire variind între 2.8 şi 4.5% față de optimul de 20% recomandat zonelor de câmpie.
Cu fiecare 5 lei tu asiguri un puiet in Padurea Copiilor!!
In zilele de 11 si 18 octombrie avem ziua de Plantari a Alergatorului in care vom invita alergatorii sa vina cu noi la plantarile de toamna, sa isi planteze puietii 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

nineteen + 12 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.