Am deschis inscrierile pentru Crosul Padurii – powered by Telekom!

Posted on

crosul padurii 2015

Frigul de afară te face să visezi la primăvară? Avem o veste bună pentru tine: Pădurea Copiilor pune la cale editia cu numărul VII a Crosului Pădurii – powered by Telekom. Astăzi declarăm DESCHISE înscrierile!

Crosul Pădurii revine mai bogat și… mai vesel! Sub sloganul „Aleargă și zâmbește!”, anul acesta ne vedem cu noi curse și voie bună pe 28 martie, în Parcul Tineretului. Te poți înscrie la una dintre cele 3 curse pentru adulți: de 5, 10 sau 15 km, iar pentru copiii mici și mari am păstrat cursele clasice de 500 m (4-7 ani) și 1000m (8-13 ani). Fie că ești la început sau mai experimentat în ale alergării, participând la Crosul Pădurii susții viața activă și sănătoasă și împădurirea sudului țării cu câte un puiet pentru fiecare nou-născut din Romania prin proiectul Pădurea Copiilor. Profită de taxele preferențiale și înscrie-te chiar de acum aici!

Până la sfârșitul lui martie pregătim pentru tine mai multe antrenamente şi alte surprize. Mai multe detalii găseşti pe site-ul Crosul Pădurii. Vom fi și mai activi pe Facebook, așa că vizitează-ne pentru noutăți!

Crosul Pădurii – powered by Telekom este un eveniment organizat de ViitorPlus – asociaţia pentru dezvoltare durabilă și susținut de Telekom Romania prin campania Mișcarea face bine powered by Dolce Sport.

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,


5 thoughts on “Am deschis inscrierile pentru Crosul Padurii – powered by Telekom!

 1. Buna.

  Urmaresc acest site de aproximativ o luna intrucat vreau sa ma inscriu la cursa de 10 km. Pana sa anuntati ca ati deschis inscrierile, am tot urmarit si pagina cu taxele aferente perioadei inscrierii. Ceea ce nu inteleg este de ce le-ati pastrat pe cele de anul trecut si nu a fost innoit “calendarul”. Ar fi fost corect (daca ma iau dupa conditiile de anul trecut) sa ni se ofere sansa de a beneficia si de taxa cu cea mai mica valoare daca ne inscriem din timp…Principial, spuneti ca putem plati 50 de lei daca ne inscriem din decembrie, dar ati deschis inscrierile pe 21 ianuarie…

  Ori oferiti-ne sansa de a beneficia de o taxa mai mica daca ne inscriem timpuriu ori actualizati informatiile.

  Multumesc.

  • Buna Silvia,

   Site-ul este in curs de testare si actualizare. Vom da drumul oficial la inscrieri in aceasta seara. Multumim de intelegere si te asteptam sa revii o data ce vom face schimbarile!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 8 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.