Andrei Roşu cucereşte înot Snagovul şi lupta împotriva deşertificării!

Posted on

MiniBannerAndreiSnagov (Medium)Andrei Roşu, căpitanul echipei Tei, contiuă să susțină cauza Pădurea Copiilor. De data aceasta va traversa înot lacul Snagov, fără oprire, adică va parcurge o distanţă de 16.5 km, în 8-9 ore. Evenimentul va avea loc vineri, 21 iunie 2013.

Proba la care se supune este una cu dublu scop : Andrei doreşte să strângă fonduri pentru campania Pădurea Copiilor a asociaţiei ViitorPlus, pentru că îşi doreşte un viitor mai bun pentru copiii săi şi ai noştri, un viitor cu aer curat şi în armonie cu natura, în care România nu ajunge un deşert sau o junglă de beton. Andrei doreşte să atragă atenţia asupra pericolului deşertificării României în prejma Zilei Mondiale pentru Combaterea Deşertificării şi a Secetei. De asemenea, această traversare îi va folosi şi ca antrenament pentru Triple Iron Mexic unde va participa în luna noiembrie. Distanţa pe care o va parcurge pe lacul Snagov reprezintă aproximativ dublul distanţei maxime pe care a parcurs-o vreodată, cea de la Snagov Ultra Swim (10 km).

Îl puteți ajuta pe Andrei Roșu să susțină cauza Pădurea Copiilor prin donații online aici. Obiectivul său este de a strânge 100 RON pentru fiecare kilometru înotat.

Pădurea Copiilor este o campanie de strângere de fonduri, în cadrul proiectului “Adoptă un copac!”, prin care ViitorPlus își propune să planteze și să îngrijească câte un puiet pentru fiecare nou-născut din România. „Adoptă un copac!” a fost lansat de ViitorPlus acum 6 ani. Până în prezent, în cadrul programului au fost împădurite 33 hectare în judeţele Călărași, Teleorman și Ilfov – unele din cele mai slab împăduriţe județe din țară, cu o raţă de împădurire variind între 2.8 şi 4.5% față de optimul de 20% recomandat zonelor de câmpie.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

two + 4 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.