Antrenamentul nr. 3 pentru Crosul Pădurii powered by Dolce Sport

Posted on

Şi iată că se încheie seria de antrenamente pentru Crosul Pădurii powered by Dolce Sport! Cel de-al treilea antrenament, condus de Andrei Roşu, căpitanul echipei Tei, va avea loc chiar de Ziua Internaţională a Pădurii: vineri, 21 martie, în Parcul Herăstrău!

Poza antrenament 3 - Andrei RosuHai să sarbatorim Ziua Pădurii cu o alergare pentru păduri, condusă de primul român care a terminat un ultra-triatlon, deţinătorul recordului pentru 7 maratoane şi 7 ultramaratoane pe 7 continente încheiate într-un an şi 217 zile şi susţinătorul cauzei Pădurea Copiilor de câţiva ani Andrei Roşu!

Te aşteptăm vineri, 21 martie, la ora 18:30, la intrarea în Parcul Herăstrău din piaţa Charles de Gaulle, poate şi cu alţi prieteni dornici de alergare! Îţi promitem că o să închei săptămâna de lucru şi o să incepi weekendul plin de energie şi voie bună!

La antrenament sunt asteptaţi toţi cei care doresc să participe la Crosul Pădurii powered by Dolce Sport, indiferent de cursa sau echipa aleasă. Această alergare încheie seria de antrenamente pentru Crosul Pădurii conduse de fiecare din cei 3 căpitani de echipă (Andrei Roşu, Andrei Gligor şi Oana Badea). Iată cum s-au distrat participanţii la cele 2 antrenamente care au trecut: aici şi aici!

Anunţă prezenţa ta şi invită şi alţi prieteni pe evenimentul dedicat antrenamentului nr. 3 de pe Facebook!

Tags: , , , , , ,


Leave a Reply

Your email address will not be published.

three × 5 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.