Crosul Pădurii 2014 pe 30 MARTIE…o altă primă dată

Posted on

… azi am fost „angajaţi” de cei de la Myth Busters să punem un diagnostic despre „când se aleargă cel mai bine: dimineaţa sau seara?!?”. Ei au aflat că în 2013 am făcut un cros de seară şi ne-au cerut să le furnizăm şi un set de date cu timpii de la o alergare de dimineaţă! Noi le-am spus ca am mai făcut alergări dimineaţa şi că avem date… însă ei vor date noi, aşa că facem o altă alergare de dimineaţă pentru a demonta miturile. Pentru ai ajuta, vom confrunta timpii scoşi seara în 2013 cu cei realizaţi dimineaţa în 2014 şi vom dezvălui lumii întregi secretul.

… azi ne-a contactat şi Moş Crăciun care vroia să dea nişte daruri alergătorilor pentru păduri, că deh se taie cam mulţi brazi în perioada asta şi ne-a somat să facem cadouri pentru cei ce se înscriu la Cros chiar de anul acesta! Cum nu vrem să-l supărăm pe Moşu’ am agreat să facem reduceri de taxă celor care se înscriu până pe 31 decembrie:
Click aici pentru a te inscrie

… azi am hotărât să facem senzaţie în rândul alergătorilor de toate vârstele şi toate experienţele de alergare şi am pregătit

Tags:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two + 3 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.