Crosul Pădurii Copiilor reprogramează cea de-a 9-a ediție în luna septembrie!

Posted on

Crosul Pădurii Copiilor se relansează în prima lună de toamnă, în București și Ploiești. După ce elevii pornesc cu energie în noul an școlar, Asociația Pădurea Copiilor aduce probe sportive pentru adulți și copii, dar și noutăți pe care le va dezvălui pe parcursul verii!

Pentru a putea avea grijă în continuare de vlăstarii Vlăsiei, am reprogramat cel mai mare eveniment sportiv cu o cauză de mediu pentru luna septembrie. Astfel, participanții se pot bucura de curse pe vreme mai răcoroasă și se pot antrena pentru maratonul din luna octombrie!

Crosul Pădurii Copiilor va îmbogăți atmosfera celor două orașe gazdă timp de două zile. O zi de Cros cuprinde cursa pentru familie, întrecerile pentru copii și activitățile creative de la Regăsirea Copilăriei, iar cealaltă este dedicată întrecerilor de 5, 10 și 15 km.

Mulțumim tuturor celor care au ales să susțină pădurea, alăturându-se Crosului Pădurii Copiilor. Ne dorim ca evenimentul să rămână în beneficiul naturii și al generațiilor următoare și ne pregătim pentru toamnă, când vă vom aștepta cu multă energie pozitivă, oameni frumoși și surprize.

Pănă atunci, nu uitați să vă antrenați pentru alergare, dar mai ales pentru proba stat în iarbă!

Tags:


4 thoughts on “Crosul Pădurii Copiilor reprogramează cea de-a 9-a ediție în luna septembrie!

  1. Buna,

    Pe 01 octombrie va fi crosul, nu? Si o zi inainte se ridica kitul de concurs.

    Multumesc!
    Maria Toader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 + six =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.