Crosul Pădurii rămâne în Parcul Tineretului

Posted on

PozaParculTineretului (Medium)Așa cum v-am obișnuit în ultimii ani, și anul acesta Crosul Pădurii se va desfășura în Parcul Tineretului. Continuăm  să alergăm aproape de natură, pe aleile înconjurate de arbori, care ne motivează și ne aduc aminte că la Crosul Pădurii alergăm pentru a strânge fonduri în campania Pădurea Copiilor.

Deși inițial ne-am dorit ca evenimentul să aibă loc pe unul dintre bulevardele principale ale capitalei, soarta și-a jucat rolul și, din motive obiective de organizare la nivel de municipiu, Crosul Pădurii păstrează tradiția și rămâne în Parcul Tineretului.

Restul datelor: 8 iunie este ziua Crosului, alergarea este nocturnă, cursele de alergare:

– Cursa Copiilor – 1 km (cu startul la ora 18:30),
– Cursa de 3 km (startul la ora 20:00),
– Cursa de 10 km (startul la ora 20:30).

Dacă nu te-ai înscris deja, vezi detalii pe www.crosulpadurii.ro. Până pe 22 mai te poți înscrie fără taxă, completând formularul 2%.


9 thoughts on “Crosul Pădurii rămâne în Parcul Tineretului

 1. Buna ziua,

  Foarte multe zone din Parcul Tineretului nu sunt iluminate, facand astfel denivelarile din asfalt destul de periculoase.

  Cum se va rezolva aceasta problema pentru a avea o cursa placuta si fara incidente?

  Multumesc.

  • Buna ziua,

   Vom alege un traseu care sa fie prin zone cat mai luminate. In plus in zonele cu problema vom incerca sa amplasam voluntari cu surse de mobile de lumina.

   • O sugestie personala ar fi sa se mute in Parcul Titan deoarece este mai bine iluminat seara si are mai putini caini comunitari. Seara mai e problema cu numarul de persoane in parc, insa acest lucru este valabil si in Tineretului.

    • Buna Ovidiu,

     Intradevar Parcul Titan este o optiune cu multe avantaje. Una care a fost luata in calcul.
     Motivul pentru care s-a ales parcul Tineretului este legat de procesul de obtinere a autorizatiilor. Pentru parcul IOR aveam nevoie de aprobare de la primaria sectorului 3, lucru care ar fi insemnat reinceperea procedurii de aprobare, la care nu stiam cand vom obtine un raspuns in timp util.

 2. Buna ziua,
  In legatura cu cursa copiilor, cea de de 500 m, nu este prezentata nicio informatie… Aveti ceva noutati? Multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

10 + 20 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.