Crosul Padurii 2014

Cea de-a VI-a editie a Crosului Padurii a avut loc in data de 30 Martie 2014, unde peste 1000 de participanti s-au trezit dis de dimineata, s-au imbracat in pijamale si au venit in Parcul Tineretului pentru a sustine Padurea Copillor dar si pentru a afla raspunsul la intrebarea: când se aleargă mai bine, dimineaţa sau seara? Mai mult despre cum a fost la Crosul Padurii 20014 citeste aici.

La Crosul Padurii 2014 s-au strans fonduri pentru plantarea si ingrijirea a 14000 de puieti! Multumim tuturor participantilor si fundraiserilor!

 

Rezultate

Pentru a descarca diplomele electronice va invitam sa intrati in link-urile de mai jos, sa da-ti click pe numele dumneavoastra si pe pagina de rezultata sa faceti click pe butonul de Download diploma.

Cursa 10 km

Cursa 3 km

Poze

Album 1, Album 2, Album 3 si Album 4 de Radu Cristi

Poze cros Andrei Vocurek

Poze cros Tiberiu Bratu

Poze cursa copiilor, poze cursa 10 km, poze cursa 3 km Momentos

Poze cursa 10 km Smart Atletic

Poze cursa 3 km Flavius Pilca

Poze Ion Mihai Turlete

Poze Adrian Niculae

Poze de la antrenamente si alte evenimente pre-cursa se pot gasi pe pagina de Facebook a Crosului Padurii.

Parteneri

Crosul Padurii powered by Dolce Sport a fost susținut de Romtelecom si Cosmote.

Acest eveniment a fost organizat cu ajutorul partenerilor strategici Primaria Municipiului Bucuresti – Direcția de Cultura, Invațamant, Turism, Ro Club Maraton, Bucharest Running Club si BibChip si a celor peste 80 de voluntari implicati.

Parteneri media:  Kiss FM, Metrorex, Cațavencii, Smart Atletic, Time Trial Running, 9AM, Wall-Street.ro, Kudika, Garbo, CSR Media, Romanian Label, Liber in miscare, Alerg, insport.ro, Sport Revolution, 121.ro, Romania Pozitiva, Centrul de nutritie Superfit, orasul m.eu, Stop CO2, mtb-tours.kerucov.ro, copilul.ro, 4run.ro, Mujer, ecoxtrem, ecoxtrem club, Advertising4u.ro, injoaca.ro, comunicatedeafaceri.ro, egirl.ro, inparc.ro, ontheroad.ro, findsports.ro, infoturism.ro, infopensiuni.ro, Media Trust, IQool, Adrenallina, Florin Simion, Florin Chindea, Silviu Martin, Vlad Lutic, Trupa Freeze si Escapes Cafe & Pub.