Gotta run!

Posted on

Ai prins suprizele de pe Youtube pregătite de echipa ViitorPlus? Dacă nu, trebuie să-ţi spun că au de-a face cu pijamale, alergători, metrou şi parc şi sunt „must  see, no exception”!

Nu vreau să-ţi dau mai multe detalii, acum nu pentru că mă urechează prietenii de la ViitorPlus, ci cred că o să te distrezi mai tare aşa. Uite linkuri, enjoy!

Film 1
Film 2

Eeeeh, ce zici? N-a meritat? Cum să nu-ţi vină cheful de alergat (în pijamale poate!) după ce vezi aşa distracţie şi entuziasm? De-abia aştept să văd ce iese duminica viitoare!!! Eu zic să dai un share la nebuniile astea două pe Facebook sau să le trimiţi într-un mail prietenilor. Nu de alta, dar e păcat să rateze Crosul Pădurii powered by Dolce Sport! Azi este şi mai de bun augur, fiindcă este Ziua Internaţională a Pădurii! Ce cadou mai frumos să-i faci pădurii decât nişte înscrieri la Crosul Pădurii care înseamnă mai mulţi puieţi în Pădurea Copiilor pe viitor?

Nu-ţi pot spune cât ne-am distrat la filmări şi la sesiunea foto! Şi ce reacţii ne-am luat! A început cu ce-o fi cu ciudaţii ăştia!? şi s-a terminat cu or fi ei ciudaţi, dar sunt haioşi şi simpatici!

Hmm, oare a fost ok să zic de sesiunea foto? Cred că da, cred că au început de ieri să cadă din pozele de la sesiunea foto cu căpitanii celor 3 echipe pe pagina de Facebook Crosul Pădurii. Le-ai văzut?

Şi apropo de ce puteai să vezi pe Facebook: astăzi este ultimul antrenament oficial, condus de Andrei Roşu! Diseară ne vedem cu toţii la intrarea în Herăstrău dinspre Charles de Gaulle să vedem ce sfaturi ne mai dă şi Andrei şi să ne mai antrenăm pentru duminica viitoare. Şi ca să nu începi săptămâna Crosului Pădurii powered by Dolce Sport fără o alergare eu îţi recomand şi Time Trial Running nr. 23 de luni seara!

Acum trebuie să fug! Altfel nu mai ajung la antrenament… haha, o să alerg până în parc doar ca să alerg şi în parc! E clar că m-a schimbat deja experienţa Crosului!

Veverix.

Tags: , , , ,


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eight − five =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.