Înscrierile la Crosul Pădurii au început de o săptămână iar aproape 100 de alergatori s-au înscris deja.

Posted on

los_angeles_night_running_routes

Dacă anul acesta vrei să susţii sportul şi Pădurea Copiilor, te aşteptăm să te înscrii şi tu cât mai repede şi să profiţi de taxele speciale din această perioadă! Nu uita că anul acesta Crosul aniversează 5 ani, deci vei avea parte de o alergare inedită, de seară, pe stradă, în centrul oraşului, cu costume şi muzică!

De asemenea, te anunțăm că ViitorPlus organizează o acţiune deosebită dedicată tot Pădurii Copiilor. În weekend-ul 13-14 aprilie, vom avea „ultra-plantarea” Pădurii Copiilor. Aceeași echipă va planta puieţi 2 zile consecutiv şi va înnopta cu cortul alături de pădurea în devenire din Poroschia, jud. Teleorman. Va fi mult de plantat, dar si multă distracţie! Daca esti hotărât şi gata de o asemenea provocare, te asteptăm să te înscrii cât mai repede pentru ca locurile sunt limitate ! Pentru mai multe detalii despre acţiune şi modalitatea de înscriere, intră aici.

Tags:


4 thoughts on “Înscrierile la Crosul Pădurii au început de o săptămână iar aproape 100 de alergatori s-au înscris deja.

  1. am inscris/o deja pe site/ul dvs. pe Agnes Craciunica pentru corsul padurii 2014, sectiunea fete 4/7 ani! Cum verific inscrierea in tabel!?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

15 − five =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.