Primăvara anunță deschiderea înscrierilor la Crosul Pădurii Copiilor

Posted on

Asociația Pădurea Copiilor sărbătorește 10 ani de Crosul Pădurii, 62,2 ha de pădure înființată și anunță vești bune. Deschidem înscrierile la Crosul Pădurii Copiilor 2018, ediția a X-a!

Vă așteptăm la ediția aniversară a celui mai amplu eveniment sportiv cu o cauză de mediu. Vom sărbători pădurea: pe 27 mai în Pădurea Băneasa și pe 3 și 4 noiembrie, în Parcul Tineretului.

Cei care vor să înceapă devreme antrenamentele, să cunoască echipa Pădurea Copiilor și să alerge printre copaci pe timp de primăvară, se pot înscrie la evenimentul de pregătire de pe 27 mai din Pădurea Băneasa la una din probele: 5, 10 sau 15 km. Rămâneți alături de noi pentru că anunțăm curând și celelalte surprize.

Fondurile obținute prin taxele de înscriere la evenimente vor fi investite în îngrijirea celor 62,2 hectare plantate deja, prin care Pădurea Copiilor ajuns la 8 comunități rurale și la peste 30.000 de beneficiari. Fiecare pădure are nevoie de lucrări vreme de aproximativ 5-6 ani până ajunge la stadiul de masiv și de supraveghere încă 10 ani. Asociația Pădurea Copiilor își propune ca până în 2030 să ajungă cu acțiuni de împădurire și proiecte de mediu la 100 de comunități din Sud-Estul României.

 

Înscrierile se pot face pe pagina dedicată fiecărui eveniment.

Urmărește noutățile pe Facebook: https://www.facebook.com/CrosulPadurii/


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seventeen − 5 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.