Primul antrenament pentru Crosul Pădurii powered by Dolce Sport

Posted on

Cei trei căpitani de echipă la Crosul Pădurii powered by Dolce Sport ţi-au pregătit o serie de antrenamente pentru ca tu să vii cât mai bine pregătit şi sfătuit la alergare pe 30 martie, indiferent de cursa aleasă!

Capitan StejarPrimul antrenament din seria de 3 se va desfăşura sub îndrumarea lui Andrei Gligor (căpitanul echipei Stejar) pe data de 17 februarie în Parcul Herăstrău. Andrei aleargă din anul 2011 şi de atunci a trecut prin toate stadiile de la alergător începător la finisher de ultramaraton, deci sigur are multe de împărtăşit despre alergat!

Şi pentru ca experienţa să fie şi mai memorabilă, prezenţi la antrenament vor fi şi vedetele Dolce Sport Iulian Miu, Florin Căruceru şi Pompiliu Constantin!

Aşa ca te aşteptăm luni dimineaţa, la ora 07:30, în faţa statuii lui Charles de Gaulle, poate şi cu alţi prieteni doritori! Promitem că vei începe săptămâna mai binedispus, mai pregătit, mai antrenat şi mai informat cu privire la alergare, nutriţie sau alte preocupări asemănătoare.

La antrenament sunt asteptaţi toţi cei care doresc să participe la Crosul Pădurii powered by Dolce Sport, indiferent de echipa aleasă. Căpitanii recomandă chiar să participi la mai multe antrenamente (ideal la toate 3) pentru a beneficia la maxim de pe urma programului de antrenament pentru Crosul Pădurii powered by Dolce Sport! În acest sens, urmează în luna martie încă 2 antrenamente sub îndrumarea Oanei Badea (căpitanul echipei Frasin) şi a lui Andrei Roşu (căpitanul echipei Tei).

Şi dacă ora 07:30 ţi se pare prea devreme, îţi spunem că te primim şi adormit, chiar şi în pijamale… îţi facem noi trezirea în alergare!

Anunţă prezenţa ta şi invită şi alţi prieteni pe evenimentul dedicat antrenamentului nr. 1 de pe Facebook!

Tags: , , , , ,


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eleven + 6 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.