Runner WANTED for forests

Posted on

Te-ai întrebat vreodată câte alergări ai putea face într-un an de zile dacă nu ai mai avea nimic altceva de făcut înafară de asta?

VeverixRăspunsul: Nici una în plus, nici una în minus față de câte ai putea face în timp ce îți trăiești viața așa cum e ea. Alergarea este compatibilă cu orice este deja în viața ta acum. Ești mamă sau tată, angajat sau proprietar de afacere, student sau pensionar?! Ei bine, atunci ești perfect pentru a fi alergător.

O întrebare mai grea este: câte alergări vrei să faci începând de mâine? Știu … e greu să te hotărăști! Sunt atâtea obstacole: n-ai pantofii de alergare perfecți, n-ai colanții cool pe care i-ai văzut în revistă (și deși i-ai putea cumpăra on-line, știi că n-o să-ți vină la fel de bine ca celei/celui din reclamă, așa că mai bine nu-i cumperi), dar mai ales n-ai cu cine. Așa că rămâi pe canapea în fața televizorului … și-ți spui: va veni și vremea mea pentru alergare, dar nu acum.

Dar dacă ți-ai stabili un obiectiv?!? Ce-ar fi să începi să alergi chiar de mâine! Ascultă-mă! Alege-ți o cauză care să te facă să vrei să ieși din casă să alergi, chiar și atunci când n-ai chef! Dacă deja îți place ideea, de ce să nu alegi chiar cauza mea, împăduririle?!?… Ahhhh apropos, eu sunt mascota Crosului Pădurii, alias Veverix. Sunt copilul celor de la ViitorPlus și imaginea celui mai tare eveniment de alergare, pentru că e despre natură, despre sănătate și despre familie! Urmărește-mă de azi, sunt pe aproape și vreau să-ți scriu!

Veverix.


One thought on “Runner WANTED for forests

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 − 2 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.