RUNNING MAG susține Crosul Pădurii

Posted on

În rețeaua magazinelor Inmedio și la magazinul Sport Guru găsești primul număr al revistei RUNNING MAG. Andreea Ibacka este pe coperta primului număr și vorbește despre experiențele ei legate de alergare.

Am povestit și cu Constantina Diță, cu băieții de la Fit Republic și cu Radu Milea din Team Run.

Am intrat în comunitatea 321sport, am văzut cum e cu alergarea în alte sporturi, raliu și schi alpin, și avem un plan de pregătire pentru cei care vor să alerge primii 5 kilometri.

La asta se adaugă sfaturi despre cum să-ți alegi pantofii de alergare, ce să mânănci ca să ai energie, rețete pe care le poți face acasă, dar și informații legate de problemele medicale care pot să apară atunci când alergi.

În plus, pentru că este extrem de important să mergi la un doctor înainte să începi să alergi am testat pe pielea noastră toate examenele medicale.

Sunt 84 de pagini, la prețul de 9,90 lei, în care ne-ar plăcea să-ți găsești motivația de a începe să alergi sau să-ți îmbunătățești timpul pe kilometru.

Cu RUNNING MAG alergarea este noul tău stil de viață.

RUNNING MAG este acum disponibil în rețeaua de magazine Inmedio, în magazinulSport Guru (București) și online pe Books Express.

Gata, dă-te jos de pe canapea și ieși la alergare!

runningmag

Tags:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × five =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.