The tree runner – not a gunner!

Posted on

Ești competitiv și perfecționist! Îți place să fii recunoscut însă nu crezi că vei trece primul linia de sosire a unui concurs de alergare … încă 🙂 ! Ei bine… ai ocazia să fii MAGNIFIC la Crosul Pădurii – powered by Dolce Sport!

Ediția din acest an își dorește să atragă o comunitate de alergători, începători sau avansați, interesați să fie minunați și să devină ambasadori ai pădurii. Ambasadorul nostru poate fi oricine dorește, care pe lângă participarea la Cros, să facă ceva în plus:

1.      Anunță tot poporu’ cunoscut că va alerga la Crosul Pădurii 2014 – powered by Dolce Sport: pe Facebook, pe blog, pe mail, dar mai ales față-n-față;

2.      Convinge/Atrage (cel puțin) încă 4 prieteni să se înscrie în aceeași probă cu el, caz în care grupul său beneficiază de un al șaselea loc GRATUIT  (află cum printr-un mail la inscrieri@crosulpadurii.ro)

Fii magnific(ă)3.     Intră în The Forest Hall of Fame ca fundraiser pentru Pădurea Copiilor… află cum aici: crosulpadurii.ro/implicate/devino-fundraiser/

Ambasadorul nostru face oricare dintre cele trei activități de mai sus sau pe toate trei; ambasadorul nostru este MAGIC; ambasadorul nostru ești chiar TU!

Tags: , , , , , ,


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + fourteen =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.