Vrei tricoul oficial Crosul Pădurii powered by Dolce Sport?

Posted on

Te înțelegem. Și nouă ne plac foarte tare tricourile. Grafica năstrușnică creată de artiștii Leeroy și Ortaku ne duce cu gândul și la alergare și la natură, exact cum se cuvine pentru Crosul Pădurii!

Tricou Crosul Padurii 2014

Vestea bună este că mai avem ~60 tricouri disponibile. Fie că vrei (încă) unul pentru tine sau crezi că o să i se potrivească unui prieten, e foarte ușor să faci rost de un tricou Crosul Pădurii powered by Dolce Sport 2014 (sau mai multe). Uite ce ai de făcut ca să intri în posesia tricoului (sau tricourilor):

1. Scrii un mail la adresa inscrieri@crosulpadurii.ro în care ne spui: cum te cheamă, câte tricouri vrei, ce mărimi să fie aceste tricouri, când vei trece pe la sediul nostru să le ridici (neapărat să ne trimiți mailul cu cel puțin o zi înainte de a veni, pentru a-ți confirma că mai avem mărimea și pentru a-l pregăti pentru tine!)
2. Aproximativ la data și ora la care ne-ai spus că vei veni, ne faci o vizită la sediul nostru din Str. Sarmizegetusa nr. 4, sector 3 (este foarte aproape de zona Universitate, prin spatele spitalului Colțea, harta aici). Din motive evidente, îți recomandăm ca ora la care vii să fie în programul nostru de lucru: luni – vineri, între 10 – 18 😛
3. Achiți tricourile (45 ron = 1 tricou) și devii noul lor posesor. Dacă dorești chitanța, se poate rezolva foarte ușor, doar să ne spui în mailul dinainte ca să fim pregătiți!
4. Te mândrești cu noua ta achiziție/Faci o bucurie unui prieten cu un cadou inedit!

Atât. Te așteptăm! 🙂

Tags: , , , , , , , , ,


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ten + seven =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.