Crosul Padurii 2015

Crosul Pădurii powered by Telekom, cel mai mare eveniment caritabil de alergare organizat în România în sprijinul unui proiect de mediu, a avut loc sâmbătă, 28 martie 2015, în Parcul Tineretului. Peste 1000 de participanți au alergat pentru a susține împădurirea terenurilor degradate din sudul țării, prin programul Pădurea Copiilor. În 2015, Crosul Pădurii a fost susținut de Telekom Romania, prin campania Mișcarea face bine powered by Dolce Sport.

În ciuda vremii mohorâte,  aproximativ 700 de alergători amatori și profesionişti și 300 de copii din totalul de 1350 de înscriși au trecut linia de finish la cele 4 curse ale competiției: cursele de 5 și 10 km, cursa de 15 km Kaufland şi cursele Copiilor (500m și 1000m). Cei peste 1000 de participanți au contribuit prin alergare la împădurirea României prin programul Pădurea copiilor: câte un puiet plantat şi îngrijit pentru fiecare nou-născut din România.

Deviza ediției 2015, „Aleargă și zâmbește!”, s-a regăsit pe buzele și chipul participanților, organizatorilor, voluntarilor și sponsorilor care nu s-au lăsat descurajați de ploaia rece și foarte tomnatică pentru un weekend de sfârșit de martie și au venit sâmbătă în Parcul Tineretului. Au mai provocat zâmbete și au destins atmosfera cei doi MC, Marius Matei și Vlad Pasencu, membrii Trupei Freeze, și nelipsitul Veverix, mascota Crosului Pădurii.

Crosul Pădurii powered by Telekom a adus cu sine și o premieră deosebită și foarte romantică: o cerere în căsătorie. Cu sprijinul echipei de organizare, un tânăr îndrăgostit a îngenuncheat și și-a cerut iubita de soție înainte de finish-ul cursei de 5 km. După un DA hotărât, cei doi au trecut linia de sosire logodiți și învingători.

Mulțumim tuturor participanților, fundraiserilor și voluntarilor!

Rezultate

Rezultatele pentru toate cursele le puteți găsi aici.

Foto

Fotografii magneti

Fotografii Tiberiu Bratu

Fotografii Cristina Andreia Dima (Amid Photography)

Fotografii Andrei Vocurek

Fotografii Mihai Preda

Fotografii Sorin Irimia

Video

Video Dolce Sport

Montaj Andrei Vocurek

Parteneri Crosul Padurii powered by Telekom – ediția 2015

Crosul Padurii powered by Telekom este susținut de Telekom Romania prin campania Mișcarea face bine powered by Dolce Sport.

Evenimentul este realizat cu sprijinul partenerilor media principali Radio România, Radio România Actualități și Radio România București FM.

Mulțumim partenerului Kaufland România, sponsorul cursei de 15 km.

Mulțumim partenerilor principali: Amway – Nutrilite, Avis Rent a Car România, BibChip, Brigada de Voluntari, Bucharest Running Club, Coca-Cola HBC România, CS Dinamo Bucuresti, EveryCanCounts România, Primăria Municipiului București – Direcția de Cultură, Învațamant, Turism, Ro Club Maraton, SummerMag, Tupperware România și World Class România.

Parteneri media:  Green Hours, Time Trial Running, Alerg, insport.ro, România Pozitivă, Centrul de nutriție Superfit, mtb-tours.kerucov.ro, 4run.ro, ecoxtrem club, Martin Adventures, Adrenallina, Florin Simion, Florin Chindea, Vlad Lutic, Sportsplanner.ro, Ligia Pop, Raw Generation Expo, Trupa Freeze și Escapes Cafe & Pub.