Voluntariat

Vino voluntar în echipa de organizare  a Crosului Pădurii!

Iubeşti natura şi simţi că nu faci destul pentru protejarea ei, dar nici nu ştii ce ai putea să faci? Îi admiri pe cei care se implică în diverse cauze, mai ales în cele care au în vedere protejarea mediului, dar tu nu te-ai implicat până acum niciodată? Crezi că mişcarea este importantă şi îi admiri pe cei care fac sport?

Dacă răspunsul la întrebările de mai sus este, în mod repetitiv, doar da, atunci hai să îţi dăm o veste bună: vino să ne ajuţi în organizarea Crosului Pădurii (3-4 NOI. 2018, Parcul Tineretului) ca voluntar şi astfel vei simţi că faci ceva pentru natură, că te implici într-o cauză care contează, că poţi participa la un cros ajutând la organizarea lui, că te vei putea bucura din plin de energia şi optimismul unui eveniment sportiv de masă.

Tu… ar trebui să fii o persoană dinamică şi activă, sociabilă şi determintată, ar trebui să doreşti să te implici şi să ajuţi la organizarea unui eveniment sportiv de masă, dedicat Pădurii Copiilor. Dacă în aceste rânduri te-am cam descris pe tine, înseamnă că te încadrezi în profilul oricăruia dintre voluntarii noştri.

Noi… avem nevoie de implicarea ta pentru: distribuirea kit-urilor de participare, înscrierea participanţilor, marcarea traseului, ajutor la start şi la finish (înmânarea medaliilor, oferirea premiilor). În funcţie de rolul tău, va fi nevoie de tine pe 2, 3 sau 4 noiembrie 2018, aşa că salvează datele în agendă!

În schimb, noi îţi vom oferi: şansa de a face parte din echipa de organizare a unui eveniment sportiv de masă, ocazia de a cunoaşte oameni noi, experienţa de a lucra cu oameni entuziaşti şi dedicaţi şi, nu în ultimul rând, dacă vei avea nevoie, o adeverinţă care să ateste participarea ca voluntar la acest eveniment (în funcţie de implicarea şi rezultatele tale).

Te-ai hotărât deja?

Iată ce pași urmează:

  • Completează acest formular pentru înscriere de mai jos;
  • În saptamana de dinainte de eveniment vor fi întâlniri pe mini-echipe pentru pregătirea organizării;
  • Pe 2 si 3 noiembrie vom oferi kiturile alergătorilor;
  • Pe 3 noiembrie suntinem copii la cursa lor în Parcul Tineretului.
  • Pe 4 noiembrie suntem în acţiune la cursa adulților în Parcul Tineretului.

Simplu, nu? Ne vedem acolo!

Crosul Pădurii, ajuns în 2018 la cea de-a X-a ediţie, este un eveniment sportiv de amploare, organizat de Padurea Copiilor, cu scopul strângerii de fonduri pentru un ambiţios proiect „de suflet” al acesteia, Pădurea Copiilor: plantarea şi îngrijirea câte unui puiet pentru fiecare copil născut în România. Mai multe informaţii despre Crosul Pădurii aici: https://www.crosulpadurii.ro/, iar despre cauzele şi activitatea Padurea copiilor, aici: padureacopiilor.ro.

Formular de inscriere!