Ultimele detalii înainte de cursa!

Posted on

Care-i cea mai importantă informaţie pe care trebuie să o ştii înainte de Crosul Pădurii powered by Dolce Sport? În noaptea de sâmbătă spre duminică se face trecerea la ora de vară, deci ora 3 devine ora 4! 30 martie este cea mai scurtă zi din an, cu doar 23 de ore, aşa că dacă trezirea îţi vine mai greu, te aşteptăm direct în pijamale la Cros!

Până atunci, te aşteptăm şi să-ţi ridici kitul de concurs în Parcul Tineretului, terasa Trifoiaş, în intervalul orar:

  • Vineri, 28 martie – 17:00 – 20:00
  • Sâmbătă, 29 martie – 10:00 – 17:00

Terasa Trifoiaş o găseşti la intrarea în parc dinspre Colegiul Naţional “Gheorghe Şincai”, este a doua terasă pe partea stânga, cea care are şi locuri la etaj!

Te rugăm să vii la ridicarea kitului şi cu declaraţia pe proprie răspundere cu privire la participarea la competiţie deja completată. Ai primit declaraţia personalizată în mailul de confirmare a participarii tale la Crosul Pădurii powered by Dolce Sport. Dacă nu o mai găseşti, poţi descărca declaraţia necompletată de aici.

Fiecare kit conţine un bilet magic la tombola organizată de Veverix în ajutorul prietenilor lui de la ViitorPlus. Cunoscut tradiţional ca Formularul de 2%, acesta, completat corect, îţi poate aduce o şansă la tombola Crosului Pădurii powered by Dolce Sport. Premiile constau în: o ie de la Romanian Label în valoare de 100 de euro, 2 genţi Ungaro sau invitaţii duble la spectacole de improvizaţie ale trupei Freeze!

Dacă deja ai redirecţionat cei 2% aferenţi impozitului plătit în anul 2013 şi vrei să partici la tombola noastră, nu-i nimic, poate reuşeşti să completezi formularul unui alt membru al familiei, angajat în 2013, care nu a făcut-o deja. Fiecare formular completat ne ajută sa plantăm mai mult, să angajăm mai multe persoane în dificultate, să reciclam mai mult şi mai bine şi să educăm mai multe persoane de toate vârstele.

Ce mai trebuie să ştii pentru ziua de duminică:

  • Zona Start/Finish (poarta de start, garderobă, înscrieri ş.a.) se va afla la intrarea în Parcul Tineretului dinspre Colegiul Naţional “Gheorghe Şincai”. Mijloacele de transport în comun cu staţii în apropiere sunt 1, 116, 323, 331, 381, Metrou M2.
  • Pentru Cursa Copiilor perioda pentru ridicarea kiturilor şi semnarea declaraţiilor este 08:00 – 10:30, startul primei curse fiind la ora 10:50.
  • Sesiunea de încălzire pentru cursele de 3 şi 10 km începe la ora 8:15 şi va dura ~10 minute.
  • Startul Cursei de Mini-Maraton (10km) este la ora 8:30. cu limită de timp de 90 min.
  • Startul Cursei Populare (3km) este la ora 10:10 cu limită de timp de 30 min.
  • Traseul curselor îl găseşti aici.
  • Pe traseu va exista un singur punct de alimentare care este disponibil doar participanţilor la proba de Mini-Maraton (10km). Pe lângă acesta va exista un punct pentru toţi participanţii în zona de Start/Finish.

Alte sfaturi:

  • Echipează-te corespunzător condiţiilor meteo de la momentul desfăşurării probei (prognoza meteo în acest moment spune că o să avem soare, dar temperaturi mai scăzute 6-7 °C);
  • Poartă numărul de concurs în faţă, în zona brâului, pentru a fi vizibil;
  • Fii atent în timpul cursei şi poartă-te în mod responsabil şi civilizat faţă de ceilalţi concurenţi, cât şi faţă de propria persoană, evitând să te pui pe tine sau pe ceilalţi în situaţii periculoase;
  • Având în vederea faptul că traseul de Mini-Maraton presupune parcurgerea de mai multe ori a aceleiaşi bucle, fapt pentru care există posibilitatea de efectuare depăşiri, te rugăm să eviţi folosirea căştilor sau un sonor prea ridicat care ar putea împiedica interceptarea anumitor semnale din partea altor concurenţi;
  • Distrează-te la maxim!

Tags: , , , ,


4 thoughts on “Ultimele detalii înainte de cursa!

  1. Buna ziua,

    Am inteles bine, kit-urile pt copii se ridica duminica inaintea cursei si doar cele pt adulti azi si maine?

    Multumesc,
    Mihaela

  2. Buna,

    vreau sa stiu daca s-a stabilit traseul de 500 m pentru copii si daca da care ar fi?

    multumesc frumos

    • Ne cerem scuze ca nu am putut raspunde la emailuri mai repede.
      Speram ca ati ajuns la eveniment si ati avut parte de o dimineata frumoasa in compania lui Veverix 🙂

      O saptamana frumoasa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.