Tombolă Romanian Label la Crosul Pădurii – premiu o ie tradiţională!

Posted on

ViitorPlus consideră că iubirea pentru natură şi valorile tradiţionale româneşti merg mână în mână, aşa că ce ocazie mai bună de a le pune pe cele două la un loc decat Crosul Pădurii powered by Dolce Sport? Ce legătura are totuşi o întrecere sportivă cu tradiţionalul? Un premiu 100% românesc şi tradiţional pentru cei ce se vor înscrie la tombola ce va avea loc în cadrul evenimentului de duminică. Câştigătorul tombolei va primi o ie tradiţională din partea Romanian Label.

Logo RomanianLabel Valorile şi tradiţiile româneşti capătă o nouă direcţie şi utilitate sub emblema Romanian Label. Dorinţa Romanian Label este de a transpune imaginea bluzei româneşti din cuferele cu zestre ale satului românesc pe străzile oraşelor contemporane. Ia tradiţională trasează prin cusături vechi tendinţe noi, dominate de energie şi culoare. Romanian Label îşi doreşte ca bluza tradiţională românească să trăiască printre noi şi nu numai în amintirile părinţilor noştri.  De aceea, în procesul reinventării iei, au fost păstrate valorile tradiţionale ale străbunilor , care au fost condimentate cu valenţe urbane surprinzătoare, ce transformă ia românească într-o legendă nemuritoare a modei româneşti şi nu numai.

Gama de produse Romanian Label cuprinde ii tradiţionale, cusute manual, ii vintage unicat, dar şi rochii şi pardesie. Paltonul brodat a ajuns chiar la London Fashion Week, prin intermediul brand-ambasador-ului Gabriela Atanasov, blogger fashion, de la Sweet Paprika.

Tags: , , , ,


4 thoughts on “Tombolă Romanian Label la Crosul Pădurii – premiu o ie tradiţională!

  1. Imi sunt foarte dragi iile Romanesti!
    Am cateva de la bunica si mama mea.
    Voi participa la tombolasa castig o ie din “noua generatie”!

  2. Va multumesc foarte mult pentru premiu, sunt extrem de incantata, chiar este tot ce imi doream, eu port ii, dar rosie nu aveam! Este deosebita, o lucratura foarte migaloasa, este primul meu premiu castigat si cel mai frumos!
    Ruxandra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.