Lansare Crosul Pădurii Copiilor 2017

Posted on

Ai vreun plan pentru anul acesta? Noi avem în plan un viitor cu aer mai curat prin Crosul Pădurii Copiilor. Hai cu noi într-o aventură urbană pe 3 și 4 iunie, în București și Ploiești!

Cine se înscrie devreme, ajunge departe în cursă – noi dăm startul la înscrieri pe 15 ianuarie, ca tu să poți să te antrenezi intens pentru alergare și mai ales pentru proba de stat în iarbă.

Ai citit bine! În 2017 am pregătit o probă ce te va pune în dificultate – va trebui să te desparți de orice dispozitiv electronic, să alegi cu simț de răspundere un loc în iarbă și să petreci acolo, relaxându-te pe deplin, o jumătate de oră cu oameni dragi ție, care au fost la fel de curajoși ca tine și s-au înscris. Dacă te încumeți la categoria de profesioniști, te vei lăsa ghidat într-o oră de meditație în care să te reconectezi cu natura.

Și pentru că vrem să îți oferim șansa la cât mai mult timp de calitate alături de cei apropiați, am pregătit traseul de 1 km, pe care îl poți parcurge împreună cu familia.

Crosul Pădurii Copiilor 2017 va dura două zile și va avea două orașe gazdă. O zi e pentru întrecerile de alergare de 5, 10 sau 15 km, iar cealaltă zi pentru cursele de copii și familie de 1 km și un eveniment distractive cu activități în aer liber – Regăsirea Copilăriei. Pe 3 iunie alergăm în Ploiești și pe 4 iunie în București.

Regăsirea Copilăriei este o sărbătorire a Zilelor Internaționale a Copilului și a Mediului, cu cei mici și parinții lor deopotrivă, prin ateliere inedite, jocuri și multă veselie pentru un început de vară cât mai verde, pe 3 iunie în București și pe 4 iunie în Ploiești.

Pentru ca noi să plantăm un copac pentru fiecare nou-născut din România, tu alege să te bucuri de două zile în aer liber, alături de alți susținători ai valorilor de dezvoltare durabilă pe care le promovăm.

Taxa ta de participare va fi investită în îngrijirea a 60 de hectare de pădure tânără pentru a ajunge la stadiul de masiv.

Alătură-te Crosului Pădurii Copiilor, prin alergare, joc, ateliere educaționale și reconectare în iarbă și împreună Creștem vlăstarii Vlăsiei!

Pe curând cu și mai multe noutăți!

Tags:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.