Crosul Pădurii Copiilor în Ploiești

Posted on

Anul acesta ploieștenii pot începe vara cu un eveniment nou, dinamic și distractiv. Pe 3 și 4 iunie, Crosul Pădurii Copiilor schimbă atmosfera orașului pentru un weekend. O zi e pentru întrecerile de alergare, iar cealaltă zi pentru cursele de copii și – Regăsirea Copilăriei – un eveniment cu activități sportive, creative și educaționale de mediu în aer liber. Înscrierile încep pe 25 ianurie, alătură-te și tu!

Asociația Pădurea Copiilor a pregătit pentru 3 iunie curse variate de 5, 10 sau 15 km, iar pe 4 iunie curse de copii de 500 și 1000 de m și pentru toată familia de 1 km. Ineditul evenimentului este dat de două probe deosebite de stat în iarbă pentru începători și avansați! Începătorii sunt invitați să renunțe la orice gadget și să se lase invadați de energia pământului. Pot sta de vorbă cu cei dragi, însă nu se pot ridica de pe iarbă timp de o jumătate de oră. Pentu temerari, proba “Stat in iarbă – categoria avansați” este o meditație ghidată timp de o oră, pe muzică relaxantă.

Pe 4 iunie, sărbătorim Ziua Copilului și Ziua Internațională a Mediului, cu cei mici și parinții lor deopotrivă, prin ateliere de inovație și reciclare creativă, jocuri sportive și multă veselie la Regăsirea Copilăriei – ediția de vară.

Asociația Pădurea Copiilor îți oferă ocazia ca prin participarea la acest eveniment să contribui la un viitor cu aer mai curat. Fiecare taxa de înscriere și donație este investită în îngrijirea celor 60 de hectare de copaci tineri din „Pădurea Copiilor”, plantați pe terenuri degradate din sudul țării. Vrem să plantăm un copac pentru fiecare nou-născut din România și tu poți sprijini misiunea noastră petrecând o zi sau două în aer liber, alături de alți oameni entuziaști care cred în cauze bune.

Împreună Creștem vlăstarii Vlăsiei!

Tags:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.