Alergator incepator caut cursa

Posted on

Anul acesta ți-ai propus din nou să te apuci de sport mai serios, dar lunile au trecut și încă n-ai găsit o motivație. A început și sezonul cald și ai atâtea posibilități, dar parcă energia se lasă așteptată. Ca să găsești un motiv pentru a te mișca în fiecare zi, înscrie-te într-o competiție sportivă! Cel mai simplu ar fi să începi cu alergarea. Necesită puțin echipament și te poți antrena singur, în parcul din apropierea locuinței tale, în timpul tău liber.

Pentru prima ta competiție, n-o să te apuci să alergi un maraton întreg, dar poți începe cu o cursă scurtă, de 5 km. La Crosul Pădurii Copiilor, care are loc pe 3-4 iunie în București și Ploiești, te poți înscrie la cursa de 5 km, în care să străbați în pas alergător zone verzi ale orașului. Ai la dispoziție peste o lună ca să te antrenezi și daca ai nevoie de și ca să te alergi cu determinare poți deveni fundraiser pentru plantarea și îngrijirea de păduri, iar prietenii, familia și colegii tăi pot dona pentru cauza pe care o susții. Toate fondurile obținute în urma taxelor de înscriere de la Cros sunt investite în îngrijirea celor 56 de hectare de pădure plantate de Asociația Pădurea Copiilor. În plus, la Cros îți poți face o mulțime de prieteni dintre sutele de participanți.

Alergarea  îți aduce numeroase beneficii, pentru sănatea ta fizică și psihică. Iți fortifici sistemul cardio vascular, îți menții un tonus bun și alungi insomniile și stările de nervozitate. În plus, vei arde multe calorii, cam 600-800 într-o oră și îți vei întări imunitatea.

Crosul Pădurii Copiilor a pregătit pentru cei înscriși probe de 5, 10 și 15 km, probe pentru alergarea cu familia, trasee pentru copii și o o secțiune inedită, proba verde de stat în iarbă.

Înscrierile se pot face până pe 25 mai:

https://www.crosulpadurii.ro/inscriere-bucuresti/

https://www.crosulpadurii.ro/inscriere-ploiesti/

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.