Antrenamentul nr.1 pentru Crosul Pădurii powered by Pădurea copiilor

Posted on

Andrei Gligor dă startul antrenamentelor pentru Crosul Pădurii  și te invită pe 24 ianuarie, în Parcul Alexandru Ioan Cuza, ora 9:30 să îți ofere cațiva ași din mânecă despre alergat, să te motiveze să faci mai des mișcare și să îți povestească cum a ajuns el să ALEAGĂ SĂ ÎMPĂDUREASCĂ pentru Pădurea copiilor.

Crosul Pădurii este un eveniment marca Pădurea copiilor, prima ediție având loc în anul 2009 și de atunci continuăm tradiția an de an cu dorința de a aduna laolaltă iubitori ai sporturilor în aer liber și ai naturii deopotrivă.

Anul acesta, între 16-17 aprilie, sub deviza Aleargă și împădurește românește! va avea loc noua ediție a Crosului Pădurii, un element de noutate constând în echipamentul în care vor alerga participanții: opinci, brâu, ie.

Doritorii se pot inscrie la una dintre cursele de 5, 10 sau 15km, întreaga sumă strânsă din taxele de participare se va transforma în puieți care vor fi plantați în Pădurea copiilor, pe terenuri agricole degradate din sudul țării.

Transformă ziua Unirii Principatelor într-o zi a comuniunii cu natura, relaxează-te, respiră adânc și prinde startul antrenamentelor pentru Crosul Pădurii, duminică, 24 ianuarie, ora 9:30, in fața statui lui Alexandru Ioan Cuza, din parcul cu acelasi nume (fostul IOR) .

Confirmă prezența ta și invită-ți prietenii pe evenimentul dedicat antrenamentului nr.1 de pe Facebook.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.