Pădurea Copiilor și-a facut noi prieteni la Ploiești, ediția 1 a Crosului Pădurii Copiilor

Posted on

Echipa veselă a Asociației Pădurea Copiilor a adus weekendul trecut sport, mișcare și relaxare pentru ploieșteni, dar și multă bună dispoziție. Ne-am bucurat de o vreme blândă, de razele soarelui și de oameni calzi.

Entuziaști ai sportului de toate vârstele s-au bucurat de o zi petrecută în aer liber și au făcut schimb de energii pozitive. Participanții noștri au rămas să îi încurajeze pe alergătorii de la alte curse prin cheering. Cei mici și-au exersat creativitatea la activitățile de la Regăsirea Copilăriei. Felicitări participanților și  finaliștilor!

La fel ca la primele ediții ale Crosului organizate în București, am avut în jur de 110 de participanți. Modul în care au întâmpinat Crosul ne bucură, iar deschiderea lor ne demonstrează că evenimentul poate crește pe viitor în Ploiești.

Le mulțumim celor 25 de voluntari dedicați care ne-au sprijinit la această ediție a Crosului și ne-au ajutat să le asigurăm participanților o experiență plăcută.

Le mulțumim sponsorilor și partenerilor noștri care nu încetează să creadă în noi și în misiunea noastră.

Kaufland România a fost partenerul nostru principal, iar Avis Rent a Car ne-a asigurat mobilitatea.

Parteneri Tehnici: Social Gym, Ro Club Maraton.

Parteneri media: Adrenallina, Advertising4U, București Fm, Bounty Fair, Biblioteca Metropolitană București, Centrul de Nutriție SuperFit, Cârtița Plimbăreață, FlorinSimion.com, Magic Fm, West Mall Ploiești, The Western’s Kids Club, Running Mag, , RFI România, The CSR Report, România Pozitivă, Zmeu București, Prahova Business.

Tags:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.