Proba de stat în iarbă de la Crosul Pădurii Copiilor

Posted on

În trecut, omul avea acces la mult mai multe spații neasfaltate și nu se temea să meargă desculț sau să stea direct pe iarba verde. Oamenii petreceau mult timp în contact direct cu pământul de sub picioarele lor – îl plantau, îl foloseau ca material de construcții. Acum petrecem tot mai puțin timp conectați la această sursă de energie. Numeroase studii spun că timpul petrecut stând pe iarbă sau mergând desculț este o sursă de echilibru, care înbunătățește funcțiile corpului.

Asociația Pădurea Copiilor îți oferă o ocazie inedită de a te reconecta cu natura. Pe 3 și 4 iunie 2016, Crosul Pădurii Copiilor aduce o secțiune nouă în București și în Ploiești: proba de stat în iarbă, pentru începători și profesioniști.

Ce implică? Trebuie să renunți la orice dispozitive electronice și treptat la griji, nerăbdare și grabă. De pe locul pe care îl alegi în iarbă poți sta de vorbă cu cei dragi, dacă se înscriu cu tine sau poți să lași mintea să călătorească, să se odihnească. E o jumătate de oră pentru tine, iar singurele reguli sunt să nu te ridici de pe iarbă și să te lași purtat de energia pământului.

La categoria profesioniști, proba durează o oră, timp în care un instructor te va îndruma către meditație, pe fundalul unei muzici relaxante. Lasă mintea să zburde către pădure, visează și adună energia bună a pământului. La final te vei simți mai calm, mai fericit, mai aproape de natură.

Ca să te ajutăm să te antrenezi, îți oferim un material video de la o probă asemănătoare:

Pe 3 iunie stăm în iarbă în Ploiești și pe 4 iunie în București. Hai să construim împreună o oază de gânduri pozitive în mijlocul orașului tău!

Tags: ,


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.