La mulţi ani tuturor fetelor minunate!

Posted on

Cum ai petrecut prima săptămână de primăvara? E adevărat că vremea nu prea a ţinut cu noi, dar pe mine nu m-a deranjat… M-am ţinut şi de antrenamente şi de toate celelalte care erau de pregătit.

Nu-ţi pot spune ce sunt celelalte… M-au pus prietenii de la ViitorPlus să promit că nu zic nici pâs până săptămână viitoare despre suprizele pe care vi le-am pregătit.

Dar pot spune cum a mers cu antrenamentele! Duminică, bineînţeles, am fost în Parcul Tineretului la antrenamentul ţinut de Oana Badea. A fost foarte distractiv şi instructiv! Am învăţat ce exerciţii să fac să-mi îmbunătăţesc tehnica de alergare, dar şi cum să mă pregătesc pentru cursa de pe 30 martie. Poţi vedea cum a fost aici şi aici. Cele mai tari chestii, însă, au fost compania în care am făcut antrenamentul şi instructoarea noastră!

În timpul săptămânii m-am ţinut tot de sfaturile Oanei. Şi tu? Ştii că dacă ai întrebări poţi să i le adresezi Oanei într-un comentariu, nu? 🙂

Tot săptămâna asta am început şi o serie de antrenamente în şcoli cu căpitanii echipelor de la Crosul Pădurii şi vedetele Dolce Sport! Am ajuns joi la şcoala nr. 192 din capitală şi am făcut o ora de sport cu totul altfel!

Şi nu doar atât, m-am întâlnit cu căpitanii şi cu alte ocazii. Da, şi cu Oana şi cu Andrei Gligor şi cu Andrei Roşu, să nu crezi că surprizele pregătite sunt doar pentru una din echipe. Dar… mda… nici pâs! Că altfel mă urechează echipa ViitorPlus!

Ideea e… fii pe fază cu ce se postează pe pagina de Facebook Crosul Pădurii şi pe pagina de Youtube ViitorPlus, că se anunţă lucruri interesante!

Acum te las, nu de alta dar este 8 martie şi am nişte cadouri de dat… Am alergat din pom în pom săptămâna asta şi pe acasă n-am ajuns. Aşa că azi vreau să le surprind pe mama, sora, bunica şi toate fetele minunate din familie (adică toate!) cu …

 La multi ani!

Crezi că o să le placă?

La mulţi ani tuturor fetelor minunate, deci tuturor fetelor!

Veverix.

Tags: , , , , ,


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.