Antrenamentul nr. 2 pentru Crosul Pădurii powered by Dolce Sport

Posted on

Seria de antrenamente pentru Crosul Pădurii powered by Dolce Sport continuă! Cel de-al doilea antrenament, condus de această dată de Oana Badea, căpitanul echipei Frasin, va avea loc duminică, 2 martie, în Parcul Tineretului!

Poza antren 2Oana îţi pregăteşte deja în fiecare săptămână sfaturi de antrenament, iar duminică te va conduce într-o alergare în jurul lacului (o tură pentru începători şi 2 ture pentru cei doritori) şi te va sfătui despre cum să te pregăteşti înainte de cursă şi să alergi cât mai corect şi uşor!

Nelipsiţi la antrenament vor fi şi vedetele Dolce Sport Andrei Nourescu şi Pompiliu Constantin!

Aşa că te aşteptăm duminică, 2 martie, la ora 09:30, la intrarea în Parcul Tineretului dinspre Şincai, poate şi cu alti prieteni dornici de alergare! Îţi promitem o dimineaţa de duminică energizantă şi distractivă!

La antrenament sunt aşteptaţi toţi cei care doresc să participe la Crosul Pădurii powered by Dolce Sport, indiferent de cursa sau echipa aleasă. Căpitanii recomandă chiar să participi la mai multe antrenamente pentru a beneficia la maxim de pe urma programului de antrenament pentru Crosul Pădurii powered by Dolce Sport! În acest sens, pe data de 21 martie urmează încă un antrenament sub îndrumarea lui Andrei Roşu (căpitanul echipei Tei). Nu de alta, dar iată cum s-a distrat lumea la antrenamentul condus de Andrei Gligor, căpitanul echipei Stejar!

Şi dacă ora 09:30 ţi se pare prea devreme pentru o zi de weekend, îţi spunem că te primim şi adormit, chiar şi în pijamale… îţi facem noi trezirea în alergare!

Anunţă prezenţa ta şi invită şi alţi prieteni pe evenimentul dedicat antrenamentului nr. 2 de pe Facebook!

Tags: , , , ,


One thought on “Antrenamentul nr. 2 pentru Crosul Pădurii powered by Dolce Sport

  1. Pingback: Bună dimineaţa! | Crosul Pădurii 2014 – powered by Dolce Sport

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.