Loading…

Posted on

Cum a fost la primul antrenament pentru Crosul Pădurii powered by Dolce Sport? Îmi stă pe limbă să vă spun de 4 zile încoace, dar am fost atât de prins cu pregătirea unei super-surprize pentru săptămâna viitoare că n-am apucat până acum să-mi pun gândurile pe hârtie… erm… ecran…

Veve antrenamentDeci, aşadar şi prin urmare…. A fost suuuuuuper!

Cu trezirea n-a mers chiar aşa uşor (does it ever?), dar odată urnit din pat şi ieşit din scorbură mi s-a părut dimineaţa mult mai frumoasă ştiind că merg în parc la alergare. Nu pot explica de ce, dar aşa a fost. Mai ales când a început să se adune lumea în faţa statuii lui Charles de Gaulle, s-a creat o armosferă specială. Parcă noi toţi cei de la antrenament ştiam ceva secret ce nimeni nu mai ştie!

Alergarea n-a fost nici grea, nici uşoară. Andrei Gligor a fost un antrenor pe cinste care ne-a provocat exact cât să nu ne epuizăm, dar să şi simţim că ne-am întrecut un pic limitele. Cel puţin aşa a fost pentru mine, sunt sigur că la antrenament au fost şi alergători mai experimentaţi (nu-i aşa greu să fii mai experimentat ca mine)!

Iar atmosfera asta specială şi distractivă a ţinut de la cap la coadă, mai ales cu apariţiile neaşteptate ale unor alergători în pijamale şi cu pozele şi cuvintele schimbate la final. Apropo de poze: check this out! And this! And this too!

Ce mai rămâne de zis? De abia aştept următorul antrenament, cică se va anunţa cât de curând! Le urez succes sportivilor mult mai curajoşi (şi bine pregătiţi) ca mine care participă mâine la Triathlon Winter Challenge! Şi le urez distracţie plăcută iubăreţilor care merg duminică la Dragobete Gone Running!

Noi ne auzim pe săptămâna viitoare, iar dacă eşti unul dintre alergătorii care se vor antrena prin Herăstrău luni dimineaţa o să ne şi vedem! Oops… poate nu trebuia să spun asta!

Veverix.

Tags: , , , , ,


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.