Bună dimineaţa!

Posted on

Cum arată o dimineaţă ideală? N-am o soluţie care merge în fiecare zi, dar cred că a oferi flori de Dragobete alergătoarelor şi trecătoarelor matinale din Parcul Herăstrău este ceva ce trebuie să încerce toată lumea măcar odată. Mai ales în compania în care am fost eu!

Dar am luat-o puţin înainte cu răspunsul. Dacă m-ai întreba în orice altă zi cum arată o dimineaţă ideală, aş spune: soooooomn! Nu prea te surprinde, nu? Şi tu la fel? Sau eşti unul din cei cărora le face plăcere să înceapă ziua de dimineaţa (poate cu o alergare)? Acum mă gândesc un pic mai bine şi cred că trebuie să-mi revizuiesc răspunsul: într-o dimineaţa ideală aş fi trezit de ciripitul păsărelelor, m-aş gândi că n-am deloc treabă în ziua respectivă şi aş mai lenevi/dormi o vreme… Nu de alta, dar faţă de cazul în care doar dormeam, în situaţia asta satisfacţia este mult mai mare ştiind că nu am nimic de făcut şi că pot să dorm în continuare…  O zi în care nu ai treabă este ca o cămară plină de nuci şi alune şi ghinde şi seminţe şi fructe şi cred că divaghez…

Însă trebuie să recunosc, oricât de puţin mi-ar plăcea mie să mă scol dimineaţa din pat, sunt mai multe activităţi care merita din plin efortul ăsta.

De exemplu: o vizită la o şcoală unde am fost primit cu braţele deschise şi cu zâmbete până la urechi de mulţi copii dornici să afle mai multe despre cum să ajute mediul şi să se distreze făcând sport! Asta am făcut sâmbăta trecută alături de echipa ViitorPlus, într-o vizită la şcoala nr. 165 din Bucureşti. Cred că m-am întors acasă cu o febră musculară mai tare decât după antrenamentul lui Andrei Gligor! Până şi coada mă durea! Dar a meritat din plin experienţa şi noii prieteni pe care mi i-am făcut! Uite câteva poze de la şcoală!

Şi un alt exemplu la fel de bun: un gest frumos făcut de Dragobete alături de vedetele Dolce Sport! Pe 24 februarie, dis-de-dimineaţă, eram în Parcul Herastrău şi dădeam flori alergătoarelor şi trecătoarelor! Nu singur, ci alături de Dan Udrea, Radu Oprişan, Eduard Zelgin, Iulian Miu, Pompiliu Constantin şi Alex Rădulescu. Crezi că am făcut discriminare cu privire la alergători şi trecători şi nu le-am dat şi lor flori? Păi nu le-am dat noi, dar le-au dat încântătoarele fete de la ViitorPlus! Se putea altfel? 😀 Avem şi dovezi:

Şi încă unele aici şi aici!

Să nu mai vorbim că duminica asta iar mă trezesc devreme, să ajung numai bine la antrenamentul nr. 2 pentru Crosul Pădurii powered by Dolce Sport, ţinut de această dată de Oana Badea. Nu-mi permit să întârzii!

Se pare că atunci când vine vorba de alergare, trezirea de dimineaţă nu mai pare aşa nefericită! Mai greu cu datul jos din pat, dar apoi totul merge strună. Asta nu înseamnă că nu prefer să fie şi alergarea mai pe după-amiază… Dar nu ştiu când alerg mai bine… Bine că s-au gândit organzatorii Crosului Pădurii să compare timpii de anul ăsta cu cei de anul trecut (când evenimentul s-a ţinut pe seară) să aflăm cu toţii odată şi pentru totdeauna când e mai bine să alergăm! Nu glumesc, chiar aşa vor face.

Veverix.

Tags: , , , ,


One thought on “Bună dimineaţa!

  1. Pingback: Bună dimineaţa (ediţia de primăvara)! | Crosul Pădurii 2014 – powered by Dolce Sport

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.