Crosul Pădurii 2014 – o zi teribilă, îți zic!

Posted on

M-am antrenat la greu. M-am trezit cu noaptea-n cap. Am țopăit prin parc doar doar m-oi încălzi înainte de cursă. Am alergat de m-am spart. Toată lumea țipa la mine și vroia să facă poze. Ce pot să zic, a fost teribil.

Te-ai prins, nu? Că e 1 aprilie! Și a fost totul teribil…. de bine!!! Și teribil de distractiv!!!!! Și teribil de satisfăcător că am terminat prima mea cursă oficială!! Crezi că exagerez cu semnele de exclamare? Nope, le merită pe toate!

Veverix la Crosul PaduriiNici nu știu de unde să încep, cert e că nu pot reda experiența Crosului Pădurii powered by Dolce Sport 2014 în totalitate doar din cuvinte. Chiar și cu poze. A fost senzațional. Mi-e clar că am luat microbul alergării și nu cred că voi scăpa de el prea curând!

Mi-e clar și că prietenii de la ViitorPlus și partenerii lor au dat tot ce aveau mai bun din ei să facă cea mai frumoasă ediția a Crosului Pădurii de până acum. Poate sunt un pic subiectiv, fiind prima cursa la care am participat… sau poate ăsta e secretul! Când alergi, înțelegi ”what all the fuss is about”, nu-i așa? Dacă n-ai făcut-o până acum, este o experiență pe care ți-o recomand din toată inima!

Veverix la Crosul PaduriiSunt mândru de mine și că am alergat pentru Pădurea copiilor. Păi cum altfel? Știu că fondurile strânse în urma Crosului Pădurii vor fi folosite pentru a împăduri noi suprafețe în sudul țării și de-abia aștept să cutreier prin aceste viitoare păduri! Cu atât mai mult cu cât am ajutat și eu un pic la creșterea lor. Orice veverițoi care se respectă trebuie să-și protejeze casa.

Unde mai pui că toată ziua de 30 martie la Crosul Pădurii powered by Dolce Sport a fost 100% distracție! Toată lumea s-a trezit în alergare, unii chiar și-n pijamale! Respect. Cei trei căpitani, Oana Badea, Andrei Gligor și Andrei Roșu, au făcut super-senzație cu încurajări și … exerciții de încălzire! Voluntarii pentru Pădurea Copiilor au fost mereu pe faza cu ajutoare și urale! Membrii trupei de improvizație Freeze ne-au ținut la curent cu ce se întâmplă și ne-au delectat cu un mic spectacol. Spectatorii au făcut și ei tărăboi, cum se cuvine la un eveniment sportiv! Toată lumea a vrut să facă poze cu mine, bineînțeles. Hihi, sunt vedetă! 😀

Acum te las, cred că ies la o alergare ușoară… Nu vreau să mă prindă febra musculară!

Veverix.

Veverix la Crosul Padurii

Tags: , , , , , , , , ,


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.