Înscrie-te la Crosul Pădurii fără să plătești!

Posted on

Cros fara taxaPână pe data de 22 mai 2013 ai ocazia să te înscrii la Crosul Pădurii fără să mai plătești ceva în plus. Da, ai citit bine: ai plătit deja taxa! Cui? Statului. Cum? Prin plata impozitului pe venit în 2012. Cum ajung o parte din acesti bani la noi? Prin redirecționarea către ViitorPlus a 2% din impozitul pe venit plătit de tine în anul 2012.

În perioada 15 – 22 mai 2013 te poți înscrie la Crosul Pădurii, la cursa de 3km sau de 10km, doar prin completarea formularului de redirecționare a 2% din impozit și fără să mai plătești taxa de înscriere. Condiția de eligibilitate la completarea formularului este una singură: să fi fost angajat legal în 2012 pentru a fi plătit impozit pe venit și să nu fi completat în 2013 formularul de  2%!

 Înscrierea la Crosul Pădurii completând formularul 2% o poți face în sediul ViitorPlus (Str. Ion Nistor, nr. 2, ap. 01, sector 3, București – în spatele Palatului Șuțu). Vii în sediul nostru, completezi formularul și ești înscris.  Te rugăm să ne suni înainte pe 021.210.20.31. Poți veni și cu formularul deja completat dacă vrei (îl poți descărca de aici).

 Te așteptăm!

Tags: , , , , ,


6 thoughts on “Înscrie-te la Crosul Pădurii fără să plătești!

 1. Pingback: Crosul Pădurii rămâne în Parcul Tineretului - Crosul Pădurii

  • Inscrierile fara taxa se fac prin completarea formularului 2% la sediul ViitorPlus (Str. Ion Nistor, nr. 2, ap. 01, sector 3, București – la Universitate, în spatele Palatului Șuțu). Te rugam sa ne dai un telefon inainte 021.210.20.31. Atentie! Acest tip de inscriere este valabila doar daca ai fost angajata legal in 2012 si daca nu ai completat deja anul acesta formularul pentru alta asociatie.

  • Buna Marian,

   Taxa se poate plati si online si cash la sediu.
   Pentru plata online trebuie sa imi spui pe ce nume ai facut inregistrarea ca sa modific modalitatea platii.

   O seara frumoasa!

 2. m-am inscris in primele zile dar nu am platit deoarece nu exista posibilitatea online. inca apar la inscrisi cu lipsa plata. Logofatu Marian.

  multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.